P E R S B E R I C H TLeer in één dag technieken om je energie te sturen


Energieregulatie: nieuwe workshop voor iedereen die gelukkiger in het leven wil staan


Voor iedereen die zakelijk of privé de juiste mensen en goede dingen op zijn levenspad wil krijgen, is er nu de workshop ‘energieregulatie’. Gedurende een dag leer je technieken, die je door middel van oefeningen meteen in praktijk kunt brengen.


Energieregulatie heeft niets zweverigs, maar bestaat uit technieken, die door iedereen kunnen worden toegepast om gelukkiger in het leven te staan. Door te leren hoe energie in en om ons heen werkt, leer je de controle te krijgen over je leven. Simpel en doeltreffend. Een mens wordt gevormd door genen, opvoeding, omgeving en ervaring. Dit is allemaal energie. En die energie kun je sturen en beïnvloeden. Crista reikt mensen technieken aan om dit te leren.

Elke oefening ondersteunt ze met een voorbeeld. Zien is geloven is haar kracht.


Na de opleidingen Dierverzorging en Diermanagement werkte Crista als inspecteur bij de Dierenbescherming en als opsporingsambtenaar bij de Algemene Inspectie Dienst van het Ministerie van Landbouw. In Amerika kreeg ze een opleiding van de bekende dierencommunicator Carol Gurney. In haar consulten neemt ze het concept energie en communicatie als leidraad voor alle problemen, die ontstaan tussen dier en eigenaar. Tevens geeft Crista sinds 2002 cursussen energieoverdracht tussen mens en dier. Omdat energie universeel is, heeft Crista elementen uit haar cursussen energieoverdracht geïntegreerd in de workshop energieregulatie.


De workshop wordt gegeven in een landelijk gelegen woonboerderij op de Veluwe. Tussen de middag wordt een uitgebreide lunch verzorgd.


Crista geeft ook lezingen voor bedrijven over energieregulatie. Interessant voor een bedrijfsavond of uitje.


Meer informatie: Ing. Crista Veenstra, telefoon 06 12 04 12 25

Veenstra Communicatiebureau Mens-Dier

c.veenstradierencom@planet.nl


©2012, rasmedia.nl