Cursus WordPress @ Volksuniversiteit Amsterdam

Zaterdag ben ik begonnen met de cursus WordPress bij de Volksuniversiteit Amsterdam. Ik zat al tijden te tobben met mijn site. Hij is in flash gebouwd en en ik kan hem niet zelf beheren. Ik heb er vaker aan gedacht om iemand opdracht te geven een wordpress site voor me te bouwen. En nu is eindelijk de kogel door de kerk. Ik leer het zelf! En het gaat gemakkelijker dan ik dacht. Het ziet er al aardig uit. Nu alleen nog m’n logo netjes in de header krijgen. (Ben nu al de testversie aan het migreren naar de echte rasmedia)

Category: RasMedia @ work
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. Joke says:

  De cursus heeft duidelijk vruchten afgeworpen Lennert. Ik weet niet waar ik allemaal kijken moet. Heb ook al en berichtje in contacten verstuurd maar wilde nog wat in REACTIES zien te krijgen (via nieuwsberichten??) maar dat is nog niet gelukt.

 2. Nicole says:

  Hallo ik lees dat je de cursus wordpress hebt gedaan bij de Volksuniversiteit Amsterdam. Ik ben er over aan het nadenken die te gaan volgen, kanje me vertellen wat je van de kwaliteit van de cursus vond? Is het een aanrader? Bedankt! 

  • lennertras says:

   Mij heeft de cursus vooral over de drempel geholpen om er zelf mee aan de gang te gaan. Het is niet zo moeilijk. Maar goed ik heb ooit eens een webengeneering opleiding gedaan. Je hebt er wel veel aan en het is niet duur.

 3. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is needed to get setup? I’m assuming
  having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very web smart so I’m not 100% positive.
  Any suggestions or advice would be greatly appreciated.
  Many thanks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.