De gevolgen van de wet kraken en leegstand

juni 2010

De laatste weken ben ik o.a. druk geweest met camera werk voor de reportage van Merel Adrichem over de wet kraken en leegstand. Nu blijkt dat toch het meeste camerawerk van mijn hand is. Dus vandaar even een linkje op deze blog. Interessant voor iedereen die de kraakbeweging een warm hart toe draagt. Maar ook interessant voor meer rechtse lieden, die iets hebben van handen af van andermans vastgoed.

De gevolgen van de wet ‘Kraken en Leegstand’

“Een reportage over de gevolgen van de wet ‘Kraken en Leegstand’. Met (ervarings)deskundigen wordt gekeken naar leegstandsbestrijding en kraken. Wordt dit wetsvoorstel een succes? Wegen de baten zwaarder dan de kosten? Trek uw conclusie zelf na het zien van deze reportage.

Deze reportage is onderdeel van het afstudeerproject van Merel Adrichem. Dit project had niet tot stand kunnen komen zonder Ernst Koelman, editor RTL Nieuws en Jan de Boer, redacteur RTL Nieuws. Ook corrector Will de Graaf verdient eeuwige roem voor haar bijdrage. De reportage bevat archiefbeeld van RTL Nieuws en mag daarom slechts worden bekeken op deze account. Downloaden en/of verspeiding van dit materiaal op iedere andere wijze is verboden.

Kijk en geniet.”

Category: RasMedia @ work
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Hallo, wij vinden dit een mooie website. Zouden wij tevens een enkele afbeeldingen op deze site mogen gebruiken voor onze eigen site? De afbeeldingen zullen wij vervolgens photoshoppen en gebruiken op onze eigen blog. Eventueel willen we ook een referentie plaatsen. Bij deze vraag ik uw toestemming. Gr. Sanne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/domains/rasmedia.nl/www/wp-content/plugins/kebo-twitter-feed/inc/get_tweets.php on line 257