Artikel der Belgen

oktober 2009

Een tijdje geleden werd ik geïnterviewd over het project Noord verandert door een Belgische journalist en ben ik met hem en een fotograaf uit datzelfde land naar het KNSMeiland gevaren om foto’s te maken en een biertje te drinken. Dit is het mooie resultaat! Een artikel in Weliswaar. Daar mag je best trots op zijn, dunkt me. Noord verandert is een project waarin bewoners van Amsterdam Noord met een videocamera de wijk in gaan om de veranderingen in hun buurt te laten zien.

Category: In de media
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.